Известие

Collapse
No announcement yet.

Съдбата на АутоИталия....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съдбата на АутоИталия....

От известно време АутоИталия е собственост (на собствениците) на СтарМотърс (вносител на Мазда).

Ако съдим по интереса на новите собственици към нашия Клуб и най-вече към ИталФеста който организираме нещата няма да се променят към добро
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Ами щом соствениците са вносители на Мазда какво очакваш от тях? Поне да я прекръстят на АутоЯпония и да се свърши цялата работа!
    Alfa Romeo 33
    1.351
    Boxer
    Imola 90-magarenca

Comment

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 13:48.

Comment

Поох, от къде ги взе тия лордове....

За бъдещето на тази фирма може да съдим по тяхното отношение спрямо ИталФеста

....Ако тръгнат в правилната посока с правилните хора, ще им дадем още един шанс...
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

Има и друг вариант ....
          не е лесен ама се си мисля че секи ако извади връзките може и да стане ...
          Що не станем ние дилър за България ?!?!?!?!?!
          мисля че с един добре разработен бизнес план и сериозни намерения се некоя банка ще инвестира в нас ....
          Аре се съберем и да помислим а ... ?!?!
          аз лично имам некви идеи ....
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

...
            Last edited by pooh; d.m.y г., 13:48.

Comment

Аз съм твърдо ЗА
              Сигурен съм, че може да се направи, ако сме сериозни и се размърдаме

Но въпроса е, как бихме се преборили със "Стар Моторс"
              sigpic

Comment

Много амбициозно и прекалено трудно. Идеи много пари малко, но никой няма да загуби ако се пробва.
                Alfa Romeo 33
                1.351
                Boxer
                Imola 90-magarenca

Comment

Куку, най-малкия проблем ние е холдинга който купи АутоИтали и е собственик на СтарМотърс. Те ще продават когато ние почиваме или нямаме на склад, както е до сега с Фиат Дукато

Иначе на холдинга една от основните дейности са Военните комуникаций в България.

Проблема е идването на 2008 година Май месец, като влезем в ЕС...тогава ще се узорим.

Иначе съвсем скоро може да има и "втори" (още не е сигурно дали ще има първи, но дано) дилър в който и ние да имаме участие....ама за това по натам ще пиша
                  sigpic

Comment

Кики много се съмнявам че Стар Мотърс ше загърбат Мазда и ше разработват яко Алфа и Фиат ... винаги може да се намери човек дето да ги откаже ...

Comment

Стефчо, никой не говори за загърбване на едното, за сметка на другото - всичко може да се прави паралелно
                      Както развиват Мазда, така и останалите

Петко, не съм много запознат с изискванията при влизането ни в ЕС, но мисля, че имаме предостатъчно време да се нуачим, как да работим и по европейски ако това имаш предвид
                      sigpic

Comment

Имайки предвид че почти всички фенове на итал. автомобили знаят за Алфа клуб България и Итал Феста и т.н. мисля си че ще имаме огромна подкрепа в тфа начинание ... освен тфа съм запознат и с политиката на работа на Стар Мотърс - относно продажбите специално и смея да твърдя че не е никак лицеприятна ... освен това малко са хората които дават цялата сума за автомобила в днешно време ... почти всеки се спасява с лизинг ... ей там ако ни е силата ... Стар Мотърс нямат шансове ... освен тфа не съм чул да са организирали някое сериозно мероприятие на територията на страната

Comment

Да не си останем само с мероприятията
                          sigpic

Comment

Момчета, мога ли да се намеся в идеите ви, не толкова с идеи от моя страна, колкото с някой съвет като банков чиновник с опит над 12 години - все в кредитната дейност? Ако има някакъв интерес от ваша страна, готов съм да ви кажа какви са капризите на банките по такива въпроси.
                            '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Сору Кики ама нямам това в предвид...

От 2005 влиза нов закон в ЕС, който максимум ще го отложат до 2006. Така или иначе той ще е в сила през 2008 Май, когата ще ни вкарат в ЕС за съжеление.

Малко офф-топик, но в БГ май никой не се е сетил да притегли плюсове и минуси на вкарването ни в ЕС. Това което Нациска Германия не успя да направи със сила, сега го правят с "вижте колко е хубаво" и ние гьомите "Искаме, Искаме....ИСКАМЕ".....но да не се отклоняваме от темата.

Та Кики, това което имам в предвид, ще ти го каза на срещата в неделя или ако не успееш да се върнеш, когато се видим. Знаеш, защо не го пиша сега....нека другите не се сърдят.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X